benefiet concert

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 23 april 2023
15:00 - 18:00

Locatie
de kring

Categorieën


Concert door en voor Oekraïners,

Het concert is gratis voor oekrainse vluchtelingen. Wil jij je aanmelden voor dit evenement stuur dan een email naar evissers@vluchtelingenwerk.nl met daarin de namen van de personen met wie je naar het concert wilt gaan.

 

Omdat muziek verbroedert, organiseert Rotaryclub Roosendaal op zondagmiddag 23 april een concert voor Oekraïense vluchtelingen. De in schouwburg De Kring optredende muzikanten zijn ook afkomstig uit Oekraïne.

Dit is dé kans voor Roosendalers om nader kennis te maken met de hier verblijvende Oekraïners en hun cultuur. In de zaal zitten Nederlanders naast Oekraïners, want voor elke verkochte kaart mag een vluchteling het concert gratis bijwonen.

Tijdens de concertmiddag op 23 april treden pianist Antoniy Baryshevskyi, solist bij het Nationaal Philharmonisch Orkest van Oekraïne, en zangeres Maryana Golovchenko op met een authentiek Oekraïens repertoire.

Na afloop gaat de verbroedering verder tijdens een nadere kennismaking – met Oekraïense hapjes – in het schouwburgcafé.

Dit mag u niet missen. Bestel daarom kaarten à 20 euro (dat is inclusief de entrée voor een Oekraïense vluchteling en de hapjes na afloop) via www.ticketbuddy.nl.