webinar hoger onderwijs

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27 maart 2023
19:00 - 21:00

Categorieën Geen Categorieën


Webinar over hoger onderwijs in Nederland voor vluchtelingen uit Oekraïne op 27 maart

 

 

 

Op 27 maart om 19 uur organiseert VluchtelingenWerk Nederland een webinar over het hoger onderwijs in Nederland voor vluchtelingen uit Oekraïne. Tijdens het webinar vertelt een medewerker van het UAF (Universitair Asiel Fonds) over onder andere de verschillende niveaus (MBO, HBO en universiteit), de mogelijkheden voor Oekraïners met betrekking tot studeren in Nederland, het aanmelden, de financiën en de vergelijking van hoger onderwijs tussen Oekraïne en Nederland. Na de presentatie is er ruimte voor vragen.

 

Het webinar vindt plaats via Zoom, wordt gehouden in het Engels en er zal een Oekraïense tolk aanwezig zijn voor de vertaling. Aanmelden kan via deze link: https://forms.gle/sBnb9BjPnMQuAqji6. Een bevestiging inclusief de link naar het webinar wordt vervolgens gemaild naar het opgegeven e-mailadres.

 

Iedereen is welkom, maar er is een maximaal aantal plekken beschikbaar. Zodra 500 mensen inloggen in het webinar is deze vol en sluit de toegang, dus log op tijd in als je verzekerd wilt zijn van een plekje. Het webinar wordt opgenomen en de opname wordt na afloop naar alle mensen gestuurd die zich hebben aangemeld.

 

 

 

Hopelijk tot dan!